Helsingin Varuskunnan urheilijat
Etusivu
Sandis sprint ja pika
- Alkusivu
- Kutsu
- Ennakkojuttu (Tammikuu 2006)
- Kuvia maastosta


Lähtölistat
- Sarjoittain
- Seuroittain
- MinuuttilistaEdelliset kisat:
- 2004
- 2005

Suunnistavan Uusimaan aluemaestaruus sprintti 17.5.2006

Online-tulokset, lopputulokset, väliajat, Awot''analyysit, reittihärveli.

Kilpailuohjeet, HUOM! tarkista ohjeet kilpailupaikalla!, Kilpailukeskuskartta

Lähtölistat: sarjoittain, seuroittain ja lähdöittäin.

Kutsu.

Sandis sprint- ja keskimatkansuunnistuskilpailu

Lopputulokset, väliajat, lehdistötulokset

Aaaa'vot analyysit // Reittihärveli.


Kilpailuohjeet HUOM! Tarkista lopulliset kilpailuohjeet kilpailukeskuksessa!

Lähtöluettelot: Sarjoittain, seuroittain ja lähdön minuuttilistat

HUOM! Kuntosuunnistus mahdollisuus Sandiksessa myös!

Kuntosuunnistuksessa on matkana 5,1 km. Ja matkaan pääsee kello 17.30-18.30 välisenä aikana. Lähtö ja maali noin 300m kilpailukeskuksesta. Maksu 5 eur.

Ohessa kilpilukeskuksen kartta:

Ennakkojuttu 2 sekä alustavat ratapituudet lisätty 28.3.2006.

Kutsu julkaistu internetissä 11.2.2006


Ilmoittautuminen, Ilmoittautumisten tarkistus.

Sandis sprint ja keskimatka 7.4.2006 Santahaminassa

Uusi maasto tarjolla

Helsingin Varuskunnan Urheilijat järjestävät perinteisen iltakilpailun perjantaina 7.4.2006. Kilpailuiden luonne pysynee samanlaisena kuin edellisinäkin vuosina, sillä vauhtia ja tarkkuutta tarvitaan tänäkin vuonna. Uutuutena on tarjolla lähes koskematon maasto. Kilpailukeskus ja radat siirretään saaren eteläosaan, joten uusia haasteita on tarjolla. Osassa maastosta on juostu viisi vuotta sitten Sandiskilpailussa ja osa on täysin koskematonta. Kilpailukeskuksen palvelut tulevat saunoineen pysymään ennallaan.

Maasto on jylhää graniittikalliota jota useat polut ja tiet halkovat. Sprintissä on kulkukelpoisuus hyvä, joten vauhdikkaaseen etenemiseen on kaikki edellytykset olemassa. Voittoaikojen ratamestariryhmä arvelee painuvan 13 minuutin tienoille. Keskimatkalla vauhdinpitoon tarjotaan mahdollisuutta osassa radasta, mutta paikoin vaativa rantakallio palauttanee liiallisen vauhdin ystävät maan pinnalle. Ajallisesti keskimatkat ovat sääntömääräisten alarajoilla.

Kartta on Rauno Asikaisen käsialaa, joka on valmistunut kesällä 2005. Kartta viimeistellään ajantasalle ensi keväänä. Lapset ja sprinttisarjat tulevat kilpailemaan 1:5000 mittakaavalla ja keskimatkalla käytetään 1:10000 mittakaava. Veteraaneille emme tarjoa vielä omia sprinttisarjoja, mutta Suunnistavan Uudenmaan aluemestaruuskilpailuissa 17.5.2006 luonnollisesti tarjoamme ne.

Ratamestariryhmä on tehnyt syksyn töitä ja radat alkavat olla valmiina. Viimeistely ja tiettyjen välien hionta ovat edessä. Varuskuntasaaren muutokset ovat yllättävän nopeita, joten pieniä muutoksia on varmasti vielä edessä. Yksittäinen myrsky voi helposti vielä muuttaa ratoja hivenen, koska meren ääressä kilpaillaan. Radat vaativat rytminvaihtokykyä, joten maltti on tarpeen.

Lumitilanne kilpailumaastossa on keväisin ollut hyvä, joten uskomme täysipainoiseen suunnistussuoritukseen ainakin lumitilanteen puolesta. Jos aikaa kilpailusuoritukselta jää, voi komeita merimaisemia katsella. Harvoin Helsingin keskustaa pystyy eteläpuolelta kisan aikana ihailemaan.

Helsingin Varuskunnan Urheilijat toivottavat kaikki kilpailijat lämpimästi tervetulleiksi kauden avajaiskisaan.

www.kokkens.net/sandis © T:mi Kokkens - 2005-6